Popieram panie dyrektorze . Do przodu i niech pan nie zważa na malkontentów
Panie dyr. Konieczko nastąpiła nastąpiła wiekopomna konieczność by koniecznie ratować.... szpital czy stołek? Czy Maślana, Czesio , Anusiak i pan Frał z Higienistą przekonają komisję konkursową? Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Pojęcie leczenia w tym szpitalu jest zbyt szerokie bo problemem szpitala jest postawienie prawidłowej diagnozy i przewaznie jest juz zwykle za późno na leczenie .tak się zastanawiam czy sami lekarze sa do niczego czy im się nie chce traktując pacjenta po wyglądzie albo faktycznie nic nie potrafią bo techniki diagnostyczne dawno ich przerosły .ja dwa razy z soru korzystałem i więcej tam nie pójdę bo po ostatnim razie co mi zaproponowali dopiero w domu zdałem sobie sprawę ,że mogli mnie wykończyć swiadomie lub nie więc za duże ryzyko by tam ponownie trafic
Do abc. Kłamstwem jest to ze piszesz iż szpital zlikwidowany , szpital jest i to jeszcze się rozwija poprzez szereg remontów. Staje się szpitalem specjalistycznym. Także kłamiesz abc a kłamstwo ma krótkie nogi. Idź na Roosevelta i się przekonaj że jak.szpital stał tak stoi i ile się w nim zmienia.
Przecież szpitale są dwa a personel ten sam tylko zamieniony miejscami
Były kiedyś dwa szpitale a tak dzięki powiatowi mamy jeden szpital zlikwidował powiat A mieli powiaty likwidować to wszystko dla fora ludzi kłamstwo stulecia
jednym słowem dziadostwo to co sie dzieję ja i tak wolałem szpital przy roosevelta bo był tam przyjemniejszy personel nie to co na rakowskiej
Konieczko człowiek flaga ⛳ a jego gadka jak fale na wodzie raz w prawo raz w lewo. Ach co sie nie robi dla wladzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!